It is currently Tue, 14 Jul 2020 00:24:47 GMT



 
Author Message
 2.4.19-pre10-ac2 PDC20265 IDE BUGS.
Hi,

2.4.19-pre10-ac2 still has bugs in its promise 20265 ide controller driver.
I've got ide lost interrupt messages on console just in a few hours after
reboot. (BTW could someone explain me what does it means for drives in
UDMA100 mode?)
Below is a kernel.log messages:

Jun  7 17:43:16 vzhik kernel: hdg: status timeout: status=0xd0 { Busy }
Jun  7 17:43:16 vzhik kernel:
Jun  7 17:43:16 vzhik kernel: hdg: drive not ready for command
Jun  7 17:43:16 vzhik kernel: hdg: status timeout: status=0xd0 { Busy }
Jun  7 17:43:16 vzhik kernel:
Jun  7 17:43:16 vzhik kernel: hdg: DMA disabled
Jun  7 17:43:17 vzhik kernel: ide3: reset: success
Jun  7 17:43:18 vzhik kernel: PDC202XX: Secondary channel reset.
Jun  7 17:43:18 vzhik kernel: hdg: drive not ready for command
Jun  7 17:43:38 vzhik kernel: hde: timeout waiting for DMA
Jun  7 17:44:03 vzhik kernel: PDC202XX: Primary channel reset.
Jun  7 17:44:03 vzhik kernel: ide_dmaproc: chipset supported ide_dma_timeout
func only: 16
Jun  7 17:44:03 vzhik kernel: hde: timeout waiting for DMA
Jun  7 17:44:03 vzhik kernel: PDC202XX: Primary channel reset.
Jun  7 17:44:03 vzhik kernel: ide_dmaproc: chipset supported ide_dma_timeout
func only: 16
Jun  7 17:44:03 vzhik kernel: hde: status timeout: status=0xd1 { Busy }
Jun  7 17:44:03 vzhik kernel:
Jun  7 17:44:03 vzhik kernel: PDC202XX: Primary channel reset.
Jun  7 17:44:03 vzhik kernel: hde: drive not ready for command
Jun  7 17:44:03 vzhik kernel: ide2: reset: success
Jun  7 17:49:21 vzhik kernel: hdg: status error: status=0x58 { DriveReady
SeekComplete DataRequest }
Jun  7 17:49:21 vzhik kernel:
Jun  7 17:49:21 vzhik kernel: hdg: drive not ready for command
Jun  7 17:49:21 vzhik kernel: hdg: status timeout: status=0xd0 { Busy }

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majord...@vger.kernel.org
More majordomo info at   http://www.**-**.com/
Please read the FAQ at   http://www.**-**.com/



 Tue, 23 Nov 2004 23:00:13 GMT   
 
   [ 1 post ] 

Similar Threads

1. PROBLEM: 2.4.19-pre10-ac2 bug in page_alloc.c:131

2. PROBLEM: 2.4.19-pre10-ac2 bug in page_alloc.c:131

3. BUG: UFS Problem with 2.4.19-pre10-ac2 and 2.5.23

4. 2.4.19-pre10-ac2 hangs on OOM

5. Oddities with HighPoint HPT374, 2.4.19-pre10-ac2

6. [swsusp] 2.4.19-pre10-ac2

7. Cannot mount FreeBSD partitions w/ 2.4.19-pre10-ac2

8. Problem with 2.4.19-pre10-ac2 and i2o SX6000 controller

9. CMD649 on SMP 2.4.19-pre10-ac2: still not working: please help

10. 2.4.19-pre10-ac2: APM & ACPI


 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software