It is currently Thu, 24 Sep 2020 10:52:08 GMT



 
Author Message
 i810 I/O APIC (was Sticky IO-APIC problem)
D'oh!  Well, I still haven't gotten the APIC to work... after *several* unclean reboots (and repeatedly checking my hex math), I'm back where I started.  After tinkering inside the configuration space of the I/O Controller Hub, no change is evident in /proc/interrupts.  The next time I start up XFree86, it freezes at a blank screen.  No vterm switches, Magic SysRq keys, or three-fingered salutes rescue me from it; the kernel doesn't even sing a verse of "Aiee, Killing My Interrupt Handler Softly".  Nothin' + bupkus.  Nothing.  Well, it's obviously not going to work from user space. 8-(  Any thoughts from the gurus out there?

     -- Colin

On the first day, man created the computer.  On the second day, God proclaimed from the heavens, "F0 0F C7 C8".

------------------------------------------------------------
The CompNerd Network: http://www.**-**.com/
Where a nerd can be a nerd.  Get your free webm...@compnerd.net!
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majord...@vger.kernel.org
More majordomo info at   http://www.**-**.com/
Please read the FAQ at   http://www.**-**.com/



 Sat, 27 Dec 2003 18:20:07 GMT   
 
   [ 1 post ] 

Similar Threads

1. IO-APIC says: unexpected IO-APIC was found

2. Sticky IO-APIC problem

3. Sticky IO-APIC problem

4. Debian (Woody) IO-APIC problem?

5. apic-io irq transform problem........

6. sis735 io-apic ide1 problem

7. CUV4X-D, io-apic problem (VIA chipset)

8. Problem with 2.4.21-pre5 &kt-400&IO-APIC

9. IO APIC + ACPI Problems.

10. interrupt/IO-APIC problems...


 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software