It is currently Sat, 24 Oct 2020 17:25:13 GMT



 
Author Message
 Buggy 3C574, or buggy administrator?
It's my understanding that the 3Com 3C574 PC Card driver for Linux is buggy.
Yep, says so right there in SUPPORTED.CARDS.  I got this far, though, and I
don't know if I'm missing something, or if I'm experiencing the effects of
said buggy driver.

High-pitched beeps on boot (no low tones) seem to indicate that the 574 and
my Megahertz modem are both fine (modem works fine, btw, including PPP).
NIC gives link light, /bin/dmesg contains references to it.    ifconfig eth0
returns the following:

Link encap:Ethernet  HWaddr (blah blah)
inet addr:192.168.1.3  Bcast:192.168.1.255  Mask:255.255.255.0
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST  MTU:1500  METRIC:1

Rx/Tx packets/errors/dropped/overruns/fram/carrier and collisions all 0.

Interrupt:9, Base address:0x300, standard for this card and as far as I can
tell, not conflicting with anything on my Toshiba 430CDT.

Symptom:  It can ping itself successfully, whatever I call it (its NetBIOS
name, its IP address, or "localhost".)  Ping hangs when I try to reach any
address other than its own, however.  Just hangs, no output until I  ^C.
Doesn't see any computer other than itself (self-absorbed, this one).

Is there something obvious that I've missed?  Ping (and everything else)
works fine over PPP, btw.

Complete specs: Tosh 430CDT, PCMCIA 3.0.9, kernel 2.0.36, no sound config'd,
no external devices except the modem and 574.  Excluded IRQs 0-8 in
config.opts just to be safe (this thing is generally assigned IRQ 9 by
Windows, and works fine in W95/98).

Peace -w



 Tue, 16 Oct 2001 03:00:00 GMT   
 Buggy 3C574, or buggy administrator?
Hi there,

i'm experiencing the same problem. Card looks fine but when i try to ping
another PC
on the subnet, ping hangs and i get no response.

Maybe there's someon out there who can help is with this problem?

Robert
e-mail: robe...@dds.nl

news:sKcW2.811$xg.29@firefly...



 Tue, 16 Oct 2001 03:00:00 GMT   
 
   [ 2 post ] 

Similar Threads

1. MS Office 2000 is buggy, buggy, buggy

2. mandrake 8.1 too buggy to use!

3. RedHat install crashes -- "buggy cmd640b" error

4. Stock RH6.2 recompile buggy...Normal?

5. gnome is buggy

6. Buggy 2000 Setup Solutions/Programming Links

7. Buggy motherboard?

8. Install error: popad buggy

9. rh adduser buggy?

10. Red Hat 5.2 CD Player Buggy?


 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software