It is currently Sat, 24 Oct 2020 17:20:02 GMT



 
Author Message
 Solaris 9 4/04, picld errors
I just started to install Solaris 9 4/04 (SPARC) on a few of my machines,
and noticed the following error on first boot after installation on
all Blade 100/150 workstations:

 picld[61]: [ID 402514 daemon.warning] SUNW_piclenvd: can't open 'cpu' sensor
  path:/pci@1f,0/pmu@3/i2c@0,0/temperature@30:die_temp errno:2
  No such file or directory
 picld[61]: [ID 402514 daemon.warning] SUNW_piclenvd: can't open 'cpu-ambient'
  sensor path:/pci@1f,0/pmu@3/i2c@0,0/temperature@30:amb_temp errno:2
  No such file or directory
 picld[61]: [ID 800427 daemon.crit] SUNW_piclenvd: initialization failed!

This results in 'prtdiag -v' not showing any environmental status
(temperatures, fan speed).

I'm not sure if this matters, but the path in the error message in fact
differs from the real path:

          /pci@1f,0/pmu@3/i2c@0,0/temperature@30:die_temp
  /devices/pci@1f,0/pmu@3/i2c@0/temperature@30:die_temp

The missing /devices might be OK, but the missing ",0" for i2c maybe
is not.

I couldn't find anything on SunSolve, so I'd like to know if this
is a known bug, if anyone else has seen it, and most important, if
there's a fix ?

mp.
--
Systems Administrator | Institute for Software Science | Univ. of Vienna



 Sun, 24 Sep 2006 18:16:24 GMT   
 Solaris 9 4/04, picld errors

Hi Martin,
It's a known bug, #5012902 'SUNW_piclenvd: initialization failed' and was
raised last month.  No news on a fix yet.
Chris



 Sun, 24 Sep 2006 20:58:59 GMT   
 
   [ 2 post ] 

Similar Threads

1. Please help! L 04 04 04 04 04 04 04 04 10 10 10 10 04 10ILO

2. L 04 04 04 04 ...

3. APIC error on cpu0: 04(04)

4. Solaris Software Companion CD 04/04 ISO?

5. Bootdisk displays l04 04 04 04 continuosuly

6. LILO hangs at LI and L 04 04 ...

7. two questions - ppp patch - 101425-04 ( not 101424-04)

8. A LILO problem: L 04 04.....

9. Boot error L 04

10. Netscape3.04 error?


 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software