It is currently Wed, 22 May 2019 09:09:20 GMT



 
Author Message
 problems installing gnome port
When I "make" gnome, it goes okay, but when i "make install" it, I get
what's pasted below.  Also, I tried downloading the newest ports, and I
get told "your port uses and old layout."  So I had to go back and grab
the ports off of the cd-rom I installed from.  What's with that?  Does
it think the newer ports are older?
Anyway, here's the output, any help is greatly appreciated.

===>  Installing for gnome-1.2
===>   gnome-1.2 depends on file: /usr/X11R6/share/themes/Metal/ICON.png
- foun
d
===>   gnome-1.2 depends on executable: another_clock_applet - found
===>   gnome-1.2 depends on executable: gmc - found
===>   gnome-1.2 depends on executable: bug-buddy - not found
===>    Verifying install for bug-buddy in /usr/ports/devel/bugbuddy
===>  Building for bugbuddy-1.2
gmake  all-recursive
gmake[1]: Entering directory `/usr/ports/devel/bugbuddy/work/bug-buddy-1.2'
Making all in po
gmake[2]: Entering directory
`/usr/ports/devel/bugbuddy/work/bug-buddy-1.2/po'
gmake[2]: Nothing to be done for `all'.
gmake[2]: Leaving directory
`/usr/ports/devel/bugbuddy/work/bug-buddy-1.2/po'
Making all in intl
gmake[2]: Entering directory
`/usr/ports/devel/bugbuddy/work/bug-buddy-1.2/intl
'
gmake[2]: Nothing to be done for `all'.
gmake[2]: Leaving directory
`/usr/ports/devel/bugbuddy/work/bug-buddy-1.2/intl'
Making all in pixmaps
gmake[2]: Entering directory
`/usr/ports/devel/bugbuddy/work/bug-buddy-1.2/pixm
aps'
gmake[2]: Nothing to be done for `all'.
gmake[2]: Leaving directory
`/usr/ports/devel/bugbuddy/work/bug-buddy-1.2/pixma
ps'
Making all in src
gmake[2]: Entering directory
`/usr/ports/devel/bugbuddy/work/bug-buddy-1.2/src'
/bin/sh ../libtool --mode=link cc  -O -pipe  -I/usr/X11R6/include -Wall
-Wunuse
d  -L/usr/X11R6/lib -o bug-buddy -export-dynamic bts.o bts-debian.o
bug-buddy.o
  ctree-combo.o distro-debian.o distro-irix.o distro-redhat.o
gdb-buddy.o gtk-co
mbo-box.o util.o -Wl,-E -L/usr/X11R6/lib -L/usr/local/lib -lglade-gnome
-lglade
  -lXpm -ljpeg -lgnomeui -lart_lgpl -lgdk_imlib -ltiff -lungif -lpng
-lSM -lICE
-lgtk12 -lgdk12 -lgmodule12 -lxpg4 -lXext -lX11 -lgnome -lgnomesupport
-lintl -
lesd -laudiofile -lm -lglib12 -lxml -lz -lintl -L/usr/local/lib
cc -O -pipe -I/usr/X11R6/include -Wall -Wunused -L/usr/X11R6/lib -o
bug-buddy b
ts.o bts-debian.o bug-buddy.o ctree-combo.o distro-debian.o
distro-irix.o distr
o-redhat.o gdb-buddy.o gtk-combo-box.o util.o -Wl,-E -L/usr/X11R6/lib
-L/usr/lo
cal/lib -lglade-gnome -lglade -lXpm -ljpeg -lgnomeui -lart_lgpl
-lgdk_imlib -lt
iff -lungif -lpng -lSM -lICE -lgtk12 -lgdk12 -lgmodule12 -lxpg4 -lXext
-lX11 -l
gnome -lgnomesupport -lintl -lesd -laudiofile -lm -lglib12 -lxml -lz
-lintl -L/
usr/local/lib -Wl,--export-dynamic
/usr/local/lib/libglade-gnome.so: undefined reference to
`glade_xml_push_accel'
/usr/local/lib/libglade-gnome.so: undefined reference to
`glade_xml_pop_uline_a
ccel'
/usr/local/lib/libglade-gnome.so: undefined reference to
`glade_xml_get_parent_
accel'
/usr/local/lib/libglade-gnome.so: undefined reference to `glade_xml_gettext'
/usr/local/lib/libglade-gnome.so: undefined reference to
`glade_xml_ensure_acce
l'
/usr/local/lib/libglade-gnome.so: undefined reference to
`glade_xml_get_uline_a
ccel'
/usr/local/lib/libglade-gnome.so: undefined reference to
`glade_get_adjustment'
/usr/local/lib/libglade-gnome.so: undefined reference to
`glade_xml_set_window_
props'
/usr/local/lib/libglade-gnome.so: undefined reference to
`glade_xml_set_common_
params'
/usr/local/lib/libglade-gnome.so: undefined reference to
`glade_xml_relative_fi
le'
/usr/local/lib/libglade-gnome.so: undefined reference to
`glade_xml_pop_accel'
/usr/local/lib/libglade-gnome.so: undefined reference to
`glade_xml_set_topleve
l'
/usr/local/lib/libglade-gnome.so: undefined reference to
`glade_standard_build_
children'
/usr/local/lib/libglade-gnome.so: undefined reference to
`glade_xml_push_uline_
accel'
gmake[2]: *** [bug-buddy] Error 1
gmake[2]: Leaving directory
`/usr/ports/devel/bugbuddy/work/bug-buddy-1.2/src'
gmake[1]: *** [all-recursive] Error 1
gmake[1]: Leaving directory `/usr/ports/devel/bugbuddy/work/bug-buddy-1.2'
gmake: *** [all-recursive-am] Error 2
*** Error code 2

Stop in /usr/ports/devel/bugbuddy.
*** Error code 1

Stop in /usr/ports/devel/bugbuddy.
*** Error code 1

Stop in /usr/ports/devel/bugbuddy.
*** Error code 1

Stop in /usr/ports/devel/bugbuddy.
*** Error code 1

Stop in /usr/home/ichthyroid/gnome.
*** Error code 1

Stop in /usr/home/ichthyroid/gnome.
*** Error code 1

Stop in /usr/home/ichthyroid/gnome. in /usr/ports/devel/bugbuddy.
*** Error code 1

Stop in /usr/ports/devel/bugbuddy.
*** Error code 1

Stop in /usr/home/ichthyroid/gnome.
*** Error code 1

Stop in /usr/home/ichthyroid/gnome.
*** Error code 1

Stop in /usr/home/ichthyroid/gnome.



 Wed, 24 Dec 2003 07:43:02 GMT   
 
   [ 1 post ] 

Similar Threads

1. ports in current, xmms installs gnome?

2. Problem compiling gnome db from ports

3. GNOME port locale problem

4. problem installing ximian gnome

5. Ximian Gnome/Nautilus Install Problem

6. newbie, problem launching gnome, installing lilo

7. Helix-Gnome harddrive install problems

8. Problems while installing GNOME

9. Gnome install problems

10. Redhat 5.1 Linux - Gnome install problems


 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software